Hurtig levering. 1-3 hverdage. FRI FRAGT ved køb over 499 kr. (DAO pakkeshop)

Om OVERLAPP.

OVERLAPP. er grundlagt i 2019 og drives primært af Mette Breth. Virksomheden er et private label, der er udsprunget af Mettes hverv som forsideillustrator (BRETH DESIGN), der har eksisteret siden 2009.
 
Vi er en 100% dansk ejet iværksættervirksomhed og vores produkter er alle designet af os og produceret på dansk systue og af danske trykkerier.
Vi går op i håndværket, funktionalitet og design. Kultur spiller en stor rolle for os, og vi elsker at mixe denne med æstetik og lavpraktisk brug.

Mette fortæller hvordan det startede
Det startede med enkelte bogmærker, der matchede mine bogforsider.
Herefter fulgte plakater i flere forskellige størrelser. Og i 2018 designede jeg 12 fantasy stjernestegn, som jeg fik printet i formatet 30x40 cm.
Samme år kom den første bogpose til, som havde sin fysiske debut på fantasy festivalen i Esbjerg.

I forbindelse med udgivelsen af Ravnenes hvisken af Malene Sølvsten, som jeg er forsidedesigner på, designede jeg også et lineart print, der hurtigt fik sin egen merchandise-kollektion. I dag findes der alt fra muleposer, t-shirts, plakater, bogmærker, kopper og pudebetræk til bogposer og sweatshirts med det ikoniske fanart print. Bogposerne og enkelte muleposer findes i denne webshop, og ellers findes resten i OVERLAPPs popup-shop.

I 2019 fik merchandise-eventyret så sit eget navn; OVERLAPP og i maj 2020 åbnede webshoppen. Den landede dermed lige midt i en hæsblæsende corona-krise. Håbet er imidlertid, at alle med forkærlighed for dansk litteratur, kultur, merchandise, dansk design og små danske iværksættere, vil støtte os og OVERLAPP.

//Mette Breth


Mette breth

Jeg er 36 år og bor nær Aarhus med min mand og to stiklinger. Som digital illustrator står jeg bag mange hundrede forsidedesigns. Det er også her forkærligheden for bøger og deres magiske univers stammer.

Dansk design og produktion

Ønskebrønden

Jeres ideer er ofte de bedste. Derfor har jeg også oprettet ønskebrønden, som er talerør direkte til mig som designer og butiksejer. OVERLAPP. er udelukkende en realitet pga. jer, så derfor vil jeg også gerne involvere jer så meget som jeg overhovedet kan. Og jeg håber, I vil være med til at udvikle OVERLAPP.

Gå til FAQ

FAQ

Har du spørgsmål til levering, nye kollektioner, nyhedsbrev, ønskebrønden eller andet, kan du starte med at besøge vores FAQ-side. Har du spørgsmål, der ikke bliver besvaret der hører vi gerne fra dig via kontakt@overlapp.dk

Gå til FAQ

messer og festivals

Følg mig på mine sociale profiler, instagram og facebook, hvis du vil vide hvor jeg udstiller næste gang. Links i footer.

Luk

Ønskebrønden

Jeg lytter og flere af mine følgere har allerede haft indflydelse på mit sortiment. Så har du et ønske eller en idé til et plakat-, bogmærke- eller bogposedesign, jeg bare må sætte i produktion, så skriv til mig. :) 

Smid dit ønske i brønden her

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Søg

Din kurv

Din kurv er tom
Shop nu